lauantai 28. helmikuuta 2009

*pörrin pörp pöör*

Arkistojen kätköistä löysin TUHANSITTAIN hienoja kuvia! Suurin osa niistä oli hyvälaatuisia, ja selvää Tassutellen™ -materiaalia. Joten, tässä parhaita paloja:
















----------------------------------------------------------------------------------------
Tämän lisäksi viellä sellaisia Kissa-uutisia että meillä on uusi matto! se on kiva, se on pörröinen, ja se on minun! tai no, ehkei ihan, mutta melkein kuitenkin! Useasti löhöän siinä useita tunteja, ja olen niin laiska, etten edes nouse ylös, jos pitää siirtyä, vaan raahaan itseäni eteenpäin etutassujen avulla, silloin se maton pörrö -osuus rapsuttaa turkkiani mukavasti. Voi että. Ja parasta kaikessa on se, että tämä matto on sijoitettu lähelle pientä punaista mökkiäni! Melkeinpä etupihalla voisi sanoa :)
Noniin. Ja nyt poistun jälleen leikkimään.
*pör pör*
-Eva



keskiviikko 25. helmikuuta 2009

*roarrr!*

Voi kissa vieköön!

Katsoin tänään elokuvan nimeltä Leijonakuningas. Siinä oli sellaisia isoja kissoja! :O ...Siis todella isoja kissoja! ja ne olivat äänekkäitä, upeita, ja vaikka mitä!

Tuleekohan minustakin sellainen iso kissa vuosien päästä? Olisi hieno osata karjua niin, saisi varmasti asian tehtyä selväksi. Esim: jos ruoka on loppu niin sanon "miu miu", MUTTA jos olisin sellainen iso kissa, niin sanoisin "ROAAARR!" ja viesti menisi varmasti paremmin perille! Voi että. Vain aika kertoo...


Ja anteeksi, minun on nyt poistuttava leikkimään.

-Eva

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

*prrr*

Ja hei taas.

Ja tässä (kysynnän vuoksi) muutamia kuvia upouudesta talostani:







----------
Mitäs pidätte? Tuollaista ei joka kissalla olekaan!

Niin, ja EN ota vuokralaisia. Neliöitä on liian vähän, ja en halua muuttaa sisustusta enään uudestaan. Ja en todellakaan halua siivota MUIDEN kissankarvoja asunnostani! hmph.
VIERAAT ovat toki tervetulleita. Kunhan tuovat lahjoja.
- Eva

maanantai 16. helmikuuta 2009

*mietteliästä pörinää*

Noniin.

Minä en saa tarpeeksi huomiota noilta tyhmiltä ihmisiltä. Torniossakin kävivät tuossa viime viikolla! ajatella! ja minä jäin kotiin! yksin! Onneksi Kisumumma toi herkkuja ja leikitti hieman.


Olen siis päätynyt täysin loogiseen ratkaisuun: Omaan asuntoon. Oma asunto on varmasti joka kissan unelma. Minäpäs taittelin eilen pahvista itselleni sievän pienen punaisen talon. Siinä on ovi, ikkunat ja savupiippukin! Asustelen nyt siellä sitten. Osoitteeni pysyy silti samana, nyt vain loppuun pitää lisätä: as 4/evan mökki. Että niin. Teknisesti ottaen, olen siis silti näiden samojen ihmisten asunnossa, enhän minä sieltä minnekään voisi lähteä. Ruokkivaa kättä kun ei voi hylätä. Ja onhan meillä enimmäkseen hyvin mukavaa kuitenkin. *pur pur*


-Eva

perjantai 6. helmikuuta 2009

Postia postia postia



Emäntä sai kotipuolesta ison jännittävän paketin, ja avasin sen hänen puolestaan :)
Oli tosi jännää, rapiseva paperi, narut ja kaikkea! Sisältönä oli outoja, mutta tuttuja hajuja. Niitä olin nuuskinut hänen vaatteistaan, kun emäntä oli joskus viikonloppuna käynyt hänen perheensä luona. Me asuttiin silloin vielä kahdestaan... En tosiaan kaipaa enää Vantaalle takaisin, ehkä vain eniten sitä, että tykkäsin makoilla wc:n lavuaarissa ja mahduin silloin vielä nukkumaan emännän vieressä. Yleensä nukuin hänen päänsä yläpuolella, joskus myös kirjaimellisesti pään päällä, massun tai jalkojen päällä.. Nukuin myös useasti kainalossa. Sängyn allakin oli hupaisaa. Voi että, se oli kivaa se ^^




Niin, ja tänään olin harrastanut lintubongausta. Talitintit taisivat aloittaa keväisen viserryksensä.

Tässä lähipäivinä olen saanut hurjasti uusia varsin kivoja yllätyksiä :) Sain uuden pahvilaatikon, nyt meillä on niitä jo 4 kappaletta! Sitten sain kissanmintulla varustetun hiiren ^-^ Se oli aika uusi juttu... Sitten sain kissanmintun hajuista suihketta, jota emäntä suihkuttaa vaikkapa johonkin leluuni, ja minä sitten juoksen ja peuhaan sen perässä häntä mutkalla. Hihii!

Sain myös sellaisen kissa-tunnelin! Mustan tietenkin, jotta ehkä maastoudun paremmin. Ja voi kuulkaas, kun se on niin IHANA! Se rapisee, ja siinä on sellainen kuminauhalla riippuva pallo! Se on viihdettä se.



Niin, ja käykääs katsomassa uutta kissamateriaalia tästä osoitteesta:




ja





Tykkään niin katsella näitä videoita, jollakin on oikeasti välähtänyt, ja mikä mainio idea tehdä kissasta animaatio joka on näin upea! ^-^ Pidän niin tuosta kissasta, ja varsinkin siitä, kun se naukuu.. Siinä äänessä on jotakin todella vaativaa. Olkoon meillä muilla kissa tovereilla sama päämäärä; jotta saisimme ääneemme yhtä vaativan sävyn!... Otankin sen heti huomenna harjoitteluun.


Kissamaisin,
Eva.