torstai 30. heinäkuuta 2009



*prrr purrr*


*tassun tassun*


Hei kaikille! Nemo täällä jälleen.


On tylsää. Pitkiä laiskoja päiviä on tullut vietettyä. Löhöämistä ja lisää löhöämistä. Sellainen ei sovi hurjalle tiikerille ollenkaan. Onneksi on sentään ollut kärpäsiä ja perhosia, ja olenkin aika reippaasti kasvattanut mahaani näillä pikku "välipaloilla" joita vähän väliä lentää ikkunasta sisään.


Ainiin, ja minulla on uusi harrastus! kokkaaminen! Tykkään erityisesti leipoa kaikenlaista pullaa, sämpylää yms. Taikina on vaan niin hauskaa! sitä voi syödä, sillä voi leikkiä, sen päällä voi nukkua, siitä on vaikka mihin! ...Taikinatassuksi minua kutsuvat, ja nauravat, mutta vielä minä näytän! leivoin äskettäin niin hyvää sämpylää, että kyllä hymy hyytyy. HAH. Tulikin siitä mieleen, että voisinkin lähettää myös kisumummalle terveiset Nemo Taikinatassulta.



Olen myös viimeaikoina miettinyt että mitenköhän selviän talvesta? tai syksystä? Olen vielä niin pieni etten ole näitä vuodenaikoja koskaan nähnyt. Eva kertoo että syksyllä tuulee niin paljon että pienempi kissa lähtee lehtien mukana lentoon! ...huh huh. Pitäisi varmaan siis yrittää kasvaa nopeammin? Tai syödä huomattavasti enemmän. Voisinhan toki myös tehdä päätöksen olla ulkoilematta syksyllä lainkaan, mutta sellainen ei alkuunkaan, todellakaan sopisi kenellekään itseäänkunnioittavalle tiikerille.



Talvi on sitten eri asia, sitä odotan innolla! aion ottaa osaa Kissa Kinokseen™ -projektiiin, ja ulkoilla varsin reippaasti!



Mutta nyt poistun tuhisemaan.



*purrr*