sunnuntai 29. marraskuuta 2009



Hei.
Minä se tässä, Eva.
Kertoilen hieman kuulumisia. Ensinnäki: Ollut niin laiskoja päiviä, ettei aikoihin sellaisia ole ollut.
Isäntäväki ollut pitkään sairaana, ja siksi olleet pitkään kotona. Ei siis olla Nemon kanssa päästy riehumaan oikein kunnolla. Jos tekee jotain kiellettyä, aina tullaan suihkupullon kanssa perässä ja huudetaan, "ei, ei saa! Pois sieltä! Ei tapella! Mitä sinä syöt! Pois suusta se! Jätä ne johdot rauhaan!" , ja lista voi jatkua pitkään piiiiitkään vielä, mutten jaksa listata enempää esimerkkejä.
Eli paljon ollaan löhöilty. Mutta! uusi kiipeily/raavinpuu on saapunut kotiimme! Jipii, siinä voi kieppua, löhötä, ja teroitella kynsiäkin.
Mutta tämä marraskuinen harmaus väsyttää ketä vain, oikeastaan tiikeritkään eivät siltä säästy. Olemme vakavissamme miettineet Nemon kanssa talviunta. Meidät toki täytyy herättää kun itse Joulu saapuu. Mahtaakohan meille tulla joulukuusi tänä vuonna? Epäilen.
Joululauluja on ruvettu kuuntelemaan. Sekös vasta on kivaa! :) Meillä onkin jo joitain joulukoristeita otettu esille, jouluvaloja ja kynttelikköjä ja sen sellaista. "Mutta niitä ei saa syödä :( ", Nemo valittaa. Minusta ne ovat mukavia.
Niin, nyt kun aurinko on vähissä, olen aina tilaisuuden tullen pienessä omassa solariumissani. Emännän työpöydällä olevan lampu alla on niin mukavaa!
Nyt pitää taas mennä ottamaan keinotekoista auringon lämpöä. :) hei sitten!
Hauskaa Joulun odotusta kaikille!
- Eva Touhutassu

*purp*


Tiikerin talviunet...

*purrr*


Noh, kuten varmasti kaikki olette tietoisia, niin talvi on tulossa. Pakkasta, lunta, jäätä, loskaa, lunta ja lisää lunta ja kylmää. Minä en pienenä tiikerinä ole koskaan aiemmin kokenut talvea. Ja ensimmäinen syksyni on ollut lievä pettymys. Joten, jos talvi ikäänkuin "jatkaa" syksyä, en näe mitään syytä viettää sitä. Olen harkinnut talviunien nukkumista. Näin luonto-ohjelmasta että esim. karhut tekevät niin. Ehkä tiikeritkin tekisivät, jos siellä olisi tälläisia talvia.

Mutta tämä kylmä ei-kissanilma, ei ole ainoa syy tähän päätökseen. Kylmenevän ilmaston takia, olemme viimeaikoina Evan kanssa mussuttaneet kissanruokaa extra-reippaasti, jottei olisi niin kylmä olla. Ja nyt meille ilmoitetaan että nyt alkaa paasto. Paasto! meille kissoille siis. Siis voi pallo! Evalle se varmasti tekee hyvää, koska hän nyt on muutamia lisäkiloja saanutkin, mutta ei minulle! Olenhan vasta pieni kis.. tiikerinpentu! kasvavassa iässä ja kaikkea! hmph.

Muttaniin. Kaiken tämän takia, olen siis päättänyt, että huomenna iltapäivällä menen vilttini kanssa pahvilaatikon perälle tuhisemaan. Tuhisen pitkään, ja herään vasta sitten kun aurinko paistaa, linnut laulavat, ja kulhoni täyttyy mitä maittavimmilla kissanruuilla ja saan välipalaa myös.

*miuh*

-Nemo

P.S: saattaa kuitenkin olla, että nälkä vie voiton muutaman tunnin kuluttua, ja herään syömään. Päättäen talviunet siihen paikkaan. Jos näin käy, aion ottaa talvesta kaiken irti, vaikka se vaikuttaakin kovin vastenmieliseltä vuodenajalta. Mutta ainakin siihen sisältyy joulu! :)

torstai 19. marraskuuta 2009