torstai 24. joulukuuta 2009

.... ja jottei hilpeys heti loppuisi

http://www.youtube.com/watch?v=zSiYlZrszVg&feature=related

ja

http://www.youtube.com/watch?v=VgmXrARr6aI

...ja vielä kuvia.


































































Evan hilpeät hetket + Tiikerin ensijoulu!

Noniin,

Hyvää joulua kaikille Tassutellen -blogin lukijoille, ja muillekin. Toivotamme myös hyvää uutta vuotta vaikka emme pidäkään raketeista ja niiden aiheuttamasta melusta. Täällä on joulu edennyt seuraavanlaisesti:

Nemo: Odotukseni olivat niin korkealla että ihan hännänpäässä tuntui, olin aamulla ensimmäinen hereillä! menin herättämään ihmisiä ja kehräsin *pur pur nyt on joulu! prrrr! lahjoja ja ruokaa nyt! prrrr!* ...Aika laiskasti kuitenkin heräsivät, mutta heräsivät kuitenkin. Aamupalan jälkeen avattiin ensimmäiset lahjat (kuulemma myöhemmin tulee lisää) ja niihin ei juuri lukeutunut kissatavaraa, mutta eihän se minua haitannut kun lahjapaperi on niin kivaa! Lahjanauhojakin tuli möyssättyä oikein urakalla! Ja mielestäni useiden ihmistenkin olisi hyvä välillä pysähtyä, ja miettiä joulun syvintä olemusta, ja sitä mistä joulussa todella on kyse. Joulussa ei ole kyse lahjojen antamisesta, tai saamisesta, asunnon koristelemisesta tai rahan tuhlaamisesta kaikenlaiseen hömppään, ei ei, Joulussa on kyse joulupäivällisestä!! *purr* Pöytä täynnä herkkuja laidasta laitaan! laatikkoja, kinkkua, limppua, kalaa, ja monenlaista makupalaa! Siitä pieni kissa pitää! Olen tänään jo nauttinut varsin maittavan joululounaan, silakka-aterian nimittäin, aion myöhemmin jatkaa syömistä perinteisten jouluruokien parissa. Koska tämä on ensimmäinen jouluni, aion käydä koko listan läpi! Kun mahani on täynnä, niin täynnä etten jaksa edes pöydältä alas hypätä, niin tassuilen olohuoneen nojatuolin pehmeälle viltille kerälle, kehrään, nukun, ja totean että ensimmäinen jouluni oli varsin mainio! ...Ensivuonna tosin pitää pistää vielä paremmaksi! Aion suunnitella vaikka mitä hienoa, ja kutsua myös ystäviä mukaan joulunviettoon!


Eva: Päivä alkoi hieman hitaasti, kunnes siinä heräillessä tajusin että onkin joulu! huh huh! pinko-vaihde päälle! viuh! tsiuh! vroom! Pinkoilin innoissani ympäri asuntoa, ja taisinkin saada aikaan sen että kaikki muutkin heräsivät! Mutta oli se hidasta! herääminen, aamupala, yms... Arvatkaa vaan oliko vaikea pysyä hilpeänä tuona aikana? Mutta sitten se alkoi! paljon paketteja! ihanaa rapinaa ja hilpeää tunnelmaa! Vaikka kissalahjat saapuvatkin vasta huomenna, niin oli silti kivaa. Avasin kaikki paketit varmaan 3 kertaa! nuuhkin kaikki kuoret läpi ja tutkin kaikki paperit täysin, ettei vaan mitään unohtuisi. Eikä se hilpeys tähän lopu! ulkona sataa lunta, ja tunnelma on katossa. Taidankin mennä pistämään hilpeää joulumusiikkia soimaan.... Hyvää joulua ja paljon paketteja! :)



Eva & Nemo: toivotamme myös erityisen hyvää joulua rakkaalle ystävällemme Kisumummalle, sekä tietenkin Nöpölle, Lakulle, ja Töppöselle. Ja uudelle tuttavallemme pikku-Jukulle, joka vielä joulusta tietämättömänä tuhisee emon vieressä lämpimässä.

Hyvää Joulua. *purr purr*

perjantai 18. joulukuuta 2009

Hengailua

Näin talvipäivänä otamme kunnon päiväunet.

Talvisia näkymiä ikkunasta


Kissakuulumisia



Heipähei!

Tänne kuuluu pakkasta ja kylmää. Viime päivät olleet laiskoja, mutta yllättäviä.
Kuten kuvasta näkyy, toivat uuden lipaston meille. Se on minun! Se sopii minun väriini täydellisesti. Käytimme sitä Nemon kanssa heti kissakerrossänkynä!
Varasin toisen kerroksen itselleni. Olen siis näin talven ajaksi siirtynyt punaisesta mökistäni kerrostaloasuntoon. Se on ihana. :)
Nyt näin joulukiireen aikaan kukaan ei ole juurikaan ehtinyt meitä leikittää!
Se on tylsää, joutuu sitten omin toimin leikkimään. Löysivät jostain kaappien kätköistä sellaisen
ovikoristeen tai oviverhon. En tiedä, miksikä sitä sanovat.. mutta kuitenkin, Nemo on ollut ihan hulluna siihen, roikkunut nauhoissa, ja pureskellut niitä. Hyvä ettei koko hommeli ole irronnut liitoksistaan. Meinaan sen verran kova vauhti tuolla tiikerillä.. Se oli varsin hauskaa, kun emäntä juoksenteli ympäri asuntoa tämä ovikoriste kädessään ja ne narut laahasivat maata ja me roikuimme niiden perässä. Hihii!
Ollaan yhteisvoimin bongailtu lintuja viime päivinä, tulevat nimittäin tuohon olohuoneen ikkunan läheisyyteen, kun ulkona siinä kohdin kasvaa tuollainen iso puu. Ja sitten Nemo alkaa raapimaan ikkunaa. Se ei osaa vielä kunnolla kätkättää niille, yritän parhaani mukaan näyttää mallia. Ehkä siitä jotain oppii, tai sitten ei.
Eipä tänne juuri muuta oikein kuulu, kun syömistä ja nukkumista. Välillä painitaan Nemon kanssa niin, että kotiväki häiriintyy. Taidan tästä mennä nukkumaan, tähän aikaan vuodesta kun tuo aurinko ei juurikaan näyttäydy niin ei jaksa pysyä edes hereillä.
P.S. Mitähän me saadaan joululahjaksi?
- Eva Touhutassu

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

*pörrin pörr*

Haa!

Tehokas nirsoilu on tehonnut! Tänään saimme Evan kanssa maittavan aterian, silakkaa ja riisiä! Ja voi oli hyvää! En kyllä enään syö pussiruokaa! Tästä lähtien vaadin, että minulle valmistetaan ateria joka päivä! ja monta kertaa päivässä, tietenkin. Haluaisin kokeilla erilaisia kala-aterioita, mutta myös kanaruuat kiinnostavat suuresti. Pitäisiköhän mennä kaupungille hieman kiertelemään ravintoloihin, ja sitten sen kokemuksen pohjalta päättää, että mitä söisin kotona? Ehkäpä.

Niin, ja sitten muihin uutisiin. Täällä on ripustettu seinälle (juuri tassujen ulottumattomiin, hmhp! prmph!) varsin mielenkiintoisen näköinen joulukalenteri. 24 joulusukkaa roikkuu punaisessa narussa joulu-aiheisilla pyykkipojilla. Varsin hienoa. Olemme Evan kanssa tulleet siihen tulokseen, että sukat sisältävät jotain hyvää syötävää! Mutta ei sitä tietenkään meille tarjota. Mutta hyvä on sitten, muistan tämän sitten kun minulla on uusi pussi maittavia maitonappeja tassuissani. Ette saa.

Eipä tässä sitten muuta. Ulkona on ollut niin harmaata, että on ollut pakko nukkua entistä enemmän. Täytyy vain jatkaa unta. Tulisipa lunta!

*purr purr*

-Nemo Vauhtiviiru, pieni suuri kissa joka vielä muuttaa maailmaa