perjantai 6. helmikuuta 2009

Postia postia postiaEmäntä sai kotipuolesta ison jännittävän paketin, ja avasin sen hänen puolestaan :)
Oli tosi jännää, rapiseva paperi, narut ja kaikkea! Sisältönä oli outoja, mutta tuttuja hajuja. Niitä olin nuuskinut hänen vaatteistaan, kun emäntä oli joskus viikonloppuna käynyt hänen perheensä luona. Me asuttiin silloin vielä kahdestaan... En tosiaan kaipaa enää Vantaalle takaisin, ehkä vain eniten sitä, että tykkäsin makoilla wc:n lavuaarissa ja mahduin silloin vielä nukkumaan emännän vieressä. Yleensä nukuin hänen päänsä yläpuolella, joskus myös kirjaimellisesti pään päällä, massun tai jalkojen päällä.. Nukuin myös useasti kainalossa. Sängyn allakin oli hupaisaa. Voi että, se oli kivaa se ^^
Niin, ja tänään olin harrastanut lintubongausta. Talitintit taisivat aloittaa keväisen viserryksensä.

Tässä lähipäivinä olen saanut hurjasti uusia varsin kivoja yllätyksiä :) Sain uuden pahvilaatikon, nyt meillä on niitä jo 4 kappaletta! Sitten sain kissanmintulla varustetun hiiren ^-^ Se oli aika uusi juttu... Sitten sain kissanmintun hajuista suihketta, jota emäntä suihkuttaa vaikkapa johonkin leluuni, ja minä sitten juoksen ja peuhaan sen perässä häntä mutkalla. Hihii!

Sain myös sellaisen kissa-tunnelin! Mustan tietenkin, jotta ehkä maastoudun paremmin. Ja voi kuulkaas, kun se on niin IHANA! Se rapisee, ja siinä on sellainen kuminauhalla riippuva pallo! Se on viihdettä se.Niin, ja käykääs katsomassa uutta kissamateriaalia tästä osoitteesta:
ja

Tykkään niin katsella näitä videoita, jollakin on oikeasti välähtänyt, ja mikä mainio idea tehdä kissasta animaatio joka on näin upea! ^-^ Pidän niin tuosta kissasta, ja varsinkin siitä, kun se naukuu.. Siinä äänessä on jotakin todella vaativaa. Olkoon meillä muilla kissa tovereilla sama päämäärä; jotta saisimme ääneemme yhtä vaativan sävyn!... Otankin sen heti huomenna harjoitteluun.


Kissamaisin,
Eva.

2 kommenttia:

  1. oiii....hienoja uusia leluja oot saanut.kyllä se on aika luksusta!

    VastaaPoista
  2. Voi Eva, ootan innolla, että pääsen leikkiin sun kanssa.

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!