sunnuntai 29. marraskuuta 2009


Hei.
Minä se tässä, Eva.
Kertoilen hieman kuulumisia. Ensinnäki: Ollut niin laiskoja päiviä, ettei aikoihin sellaisia ole ollut.
Isäntäväki ollut pitkään sairaana, ja siksi olleet pitkään kotona. Ei siis olla Nemon kanssa päästy riehumaan oikein kunnolla. Jos tekee jotain kiellettyä, aina tullaan suihkupullon kanssa perässä ja huudetaan, "ei, ei saa! Pois sieltä! Ei tapella! Mitä sinä syöt! Pois suusta se! Jätä ne johdot rauhaan!" , ja lista voi jatkua pitkään piiiiitkään vielä, mutten jaksa listata enempää esimerkkejä.
Eli paljon ollaan löhöilty. Mutta! uusi kiipeily/raavinpuu on saapunut kotiimme! Jipii, siinä voi kieppua, löhötä, ja teroitella kynsiäkin.
Mutta tämä marraskuinen harmaus väsyttää ketä vain, oikeastaan tiikeritkään eivät siltä säästy. Olemme vakavissamme miettineet Nemon kanssa talviunta. Meidät toki täytyy herättää kun itse Joulu saapuu. Mahtaakohan meille tulla joulukuusi tänä vuonna? Epäilen.
Joululauluja on ruvettu kuuntelemaan. Sekös vasta on kivaa! :) Meillä onkin jo joitain joulukoristeita otettu esille, jouluvaloja ja kynttelikköjä ja sen sellaista. "Mutta niitä ei saa syödä :( ", Nemo valittaa. Minusta ne ovat mukavia.
Niin, nyt kun aurinko on vähissä, olen aina tilaisuuden tullen pienessä omassa solariumissani. Emännän työpöydällä olevan lampu alla on niin mukavaa!
Nyt pitää taas mennä ottamaan keinotekoista auringon lämpöä. :) hei sitten!
Hauskaa Joulun odotusta kaikille!
- Eva Touhutassu

1 kommentti:

Jätä tassunjälkesi!