keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Juku, 10 vko

Hei! Olen pieni ja pirteä, sekä varsin hilpeä. Tämä on ensimmäinen virallinen Tassutellen™ -blogimerkintäni. Toivottavasti kissat eivät vedä nappia nenään siitä. Minä kyllä pidän kissoista vallan suuresti, mutta en oikeen ymmärrä heidän tapojaan. Kakkivat laatikkoon, pörhistelevät häntiä ja pinkovat hillitysti. Syövät paljon, ja sitten kuitenkin löhöävät yli puolet päivästä! huh. huh. Ei ihme että se Evakin on sellainen pullero....

Takaisin minuun sitten, tykkään syödä nakkipaloja, ym herkkuja. Kaiken irtaimiston syönti on myöskin tosi jännää! ainiin, ja rakastan pinkoa ulkona! Pystyn juoksemaan nopeampaa kuin kukaan teistä! Ja voin samalla halutessani vetää kaksi kertaa oman painoni verran tavaraa! Olenpas hyvä! *häntä heiluu* ...ja lumi on niin kivaa, kunpa aina olisi talvi, ja vähintään metrin kinokset :)

Että niin. Ja nyt poistun riehumaan.1 kommentti:

  1. Heh, miten voit olla 10 vk, ja noin iso? Oletkos jo paljon tutustunut niihin maukuviin otuksiin? Ja Juku, pakko kertoa jo nyt, että ei aina ole talvi ja lunta, pian tulee kevät. :) :)

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!