keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Evan mietteitä elämästä...


Emäntäni on hankkinut itselleen jumppa -DVD:n. Tuolla se säännöllisesti pomppii ja venyttelee TV:n edessä. Ei se minua häiritse, mutta tuossa toissapäivänä se kantoi kaupasta sellaista kissanruokaa jonka pussin kyljessä luki että "activate your cat!" ...Siis häh? Ei kai tässä kukaan oleta että MINÄ alkaisin myös jumppamaan TV:n edessä! Eivät kissat tee sellaista. Sitäpaitsi en ole pullero, vaan pallero, eli suloinen. Ja kannan kiloni kunnialla. Hmph!
*prrr*
-Eva Touhutassu

3 kommenttia:

 1. Hyvä Eva: En minäkään suostu jumppaamaan. Tosin mulle tuli virtsatiekiviä ja saan nyt erikoisruokaa...Mitä lie...jotain urinarya. Se on kyllä ihan hyvää.
  Tänään emäntä laitto kasvamaan kauraa sellaseen purkkiin. Minä kun muka tuhoan rönsyliljat. Enkä tuhoa, minä vaan vähän harvennan niitä mutta kai se on sovun säilyttämiseksi syötävä sit sitä kauraa...
  t. Simo-kissa
  ( www.jantta.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 2. Hei Eva, mulle huudetaan koko ajan, kun käyn pienin välein syömässä, ja haukutaan läskiksi.Kieltämättä, käyn joka kerta syömässä, kun nousen ylös. Ja joskus teen yllättävän ryntäyksen kesken kaiken ruokakupille että mamma ja siskot pelästyy. Ruoka vaan ON NIIN hyvää.
  Ja sinä olet suloinen pallero. T:Nöpö

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa sitä mieltä, että jumppaamiset on enemmän ihmisten juttu. :) Toi mun emäntä on tosin saanut mua hiukan kutistettua laihdutusruoilla. Hmmm, mun mielestä kissalla saa olla kokoa. T: Kollo

  VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!