lauantai 22. toukokuuta 2010

Nemon patti mahassa


Ei saa häiritä, kun arvon Tiikeri nukkuu! :)

Tyhmä kaamea patti... :(

Tänä aamuna Nemon mahasta löytyi kummallinen patti. ISO patti. :( Emme tiedä, mistä on kysymys, mutta se on hieman pienentynyt päivän mittaan. Patti on leikkaushaavan kohdalla, noin peukalon kokoinen. Leikkauksesta on nyt aikaa kaksi viikkoa. Pitääkin nämä tällaiset asiat osua aina viikonlopulle, kun arkisin pääsisi helposti eläinlääkäriin. Onneksi otettiin päivystävät eläinlääkärit ylös, löytyi myös pari eläinlääkäriä, jotka tekevät kotikäyntejä.
Mutta, Nemo on ollut yhtä pirteä kuin aina, pattiin ei satu tai muutakaan, antaa koskea, ei arista.
Syö hyvin, juo hyvin, tekee tarpeensa ym normaalisti, nukkuu tavallista enemmän (mutta se johtuu luultavasti tästä kauhean kuumasta ilmasta). Ihan pötkö tiikerinä ollaan vaan :)Jos patti ei häviä viikonlopun aikana, tai suurenee, pitää lähteä kalliiseen päivystykseen. Ainoa mutta on taas tämä pilviä hipova rahatilanne.
Epäiltiin, että tämä kyseinen patti voisi olla kudosnesteestä kertynyt.


Mutta.
Tänään kastuttiin, kun mentiin kauppaan. Jukua myöten. :)
Täällä ukkostaa, ja ukkostaa pian oikein urakalla. Sellaiset pilvet kyllä tuolta nousevat.
Täällä on kevätalkoot, ja tuossa on roskalava, joka on täynnä vanhoja/rikkinäisiä pyöriä.
Siitä on päivän mittaan kadonnut paljon pyöriä. Mutta on kyllä kauheaa haaskausta, kun täysin käyttökelpoiset pyörät viedään suoraan kaatopaikalle. :( Miksei voisi viedä vaikka kierrätyskeskukseen. Tuosta on moni opiskelija hakenut itselleen hyvän pyörän. Pitäisiköhän itsekin?
On kyllä ihanaa, kun piha näyttää nyt niin siistiltä, ei roskia tai lasinsiruja!!! :) Way to GO!
Kauhea nälkä uhkaa. Vielä pitäisi puoli tuntia odotella makaronilaatikon valmistusta uunissa.
Ainiin, mun päätäni on viime aikoina särkenyt ihan hulluna välillä.. Eilen laitoin kuitenkin ne silmälasit päähäni (joita en ole halunnut käyttää moneen vuoteen), ja särky loppui kuin seinään. :) Nää on vaan liian pienet, enkä tykkää näistä ollenkaan. Mutta auttaa särkyyn. Mulle ostettiin lasit joskus 6-7 vuotta sitten.. En ole käyttänyt niitä juuri ollenkaan. Mutta pakko ilmeisesti nyt. :(

Joo.
Odottelen vaan innolla sitä kirjan ilmestymistä! Siihen on pari viikkoa aikaa, kuulemma. Eli käykää kahtomassa kaupoista sitten kesäkuun alussa kirjakaupoista sellaista kirjaa kuin "Yö vain ylläni lepäsi", ja jonka on kirjoittanut Tuomas Keskimäki, johon mie oon piirustanut kuvat ja kannet. :)
juujuu.

T. Jenni

1 kommentti:

 1. Onkos tuo patti juuri tuon ompeluksen kohdalla? Ettei siel vaan sittenkin olis mätää, kun on ollut niin kuumakin. Olkaa nyt tarkkoja.
  Onpa upea taivas.
  Olen samaa mieltä, että noi pyörät pitäis istää kierrätykseen, eikä kaatisppaikalle.
  Nyt sitten Jenni katsot, missä optikolla on ilmainen näöntarkastus ja kipin kapin sinne. Silmälasit kuuluvat sos. toimiston tuen piiriin.Haet sieltä maksusitoumuksen laseihin.
  Ja juuh, kirja ostetaan heti! :) Terkkusia!

  VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!