tiistai 2. marraskuuta 2010

uudet huonekalut
No tällaiset löysivät kotiin Puotilan työväentalolta hintaan 50e. Ja kuljetettiin samaan hintaan kotiin asti :) Voiko olla parempaa? Tosin käytettyjä huonekaluja ovat, mutta hyvässä kunnossa noin suurinpiirtein päällisin puolin. Loistava löytö opiskelijan kukkarolle! Kissat pelkäsivät aluksi ihan hirveästi, ja jouduin laittaa kissat vessaan siksi aikaa, kun toivat niitä tänne ylös asti. Kävivät vielä kierrätyskeskuksen miehet hakemassa tavaraa täältä, joten kauheeta sähläämistä. No. Tässä ne nyt ovat, kissat nuuhkineet ihan kauheasti, ja kokeiltu myös kynsien teroittelualustana. Valitettavasti :P
Eva jo yhden tuolin valtasi itselleen, sen joka näkyy tuossa alimmaisena. Löhösi siinä kuin mikäkin paksu-pantteri. Ja hyvin tyytyväisen näköisenä. Taisi olla neidille tuolin väri mieleen.. :)

Nemo sen sijaan on viettänyt paljon aikaa sohvan alla tutkien ja nuuhkien kaikkea. Ja hän on harjoitellut jalkapalloa leluhiirten kanssa. Maali on yksi lipaston alimmainen kolo, joka on syvä ja josta ei saa ronkittua niin helposti sitä poiskaan. :) kyllä on hauskaa ollut. Nemon hiirikätkö.

1 kommentti:

  1. Olipas hyvä löytö!! Niin kodikkaan näköistä sinulla. Kissoilla on varmasti ollut touhua ja tohinaa kun ovat nuo haistelleet ja tutkineet. :)

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!