tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulua odotellessa...

Heiii!!

"Joulu on jo ovella..." ja täällä on kova tohina päällä! Tänään tuotiin kuusikin sisään, ja se olikin mielenkiintoinen tapahtuma. Kuusi oli liian lihava kuusenjalkaan, ja sitä jouduttiin hieman viipaloimaan; kovalla työllä. Kuusen tyvessä oli iso patti, jossa oli ollut monta oksaa... Lisäksi saha oli hieman ruosteessa, mutta onneksi sentään se oli terävä. Ja siinä oli vielä pihkaa, joka hankaloitti sahaamista.. tsihihhii. Loppujen lopuksi päätimme lyhentää kuusta 15cm että saimme sen ahdattua helpommin kuusenjalkaan.. enää tarvitsi vaan sahata oksia pois tieltä. Onneksi meidän kissojen tarvitsi vain seurata kauempaa tätä hikistä ja hankalaa touhua. Mutta onneksi oli hauskaa! Lopulta saatiin kuusi pystyyn, ja laitettiin koristeet. Katselimme ihmeissämme ja kävimme nuuhkimassa oksia. Oli jännää, kun laitettiin vettä kuuselle. Se tuoksui hassulta, ja se pulputti. Eva meni melkein heti makaamaan kuusen alle, ja minä kiertelin uteliaana ympärillä.
Laitettiin jouluvaloja, ja sellaisia pörheitä joulunauhoja, ja palloja! Palloja!! Kauniita punaisia, ja kultaisia palloja. Mutta päätimme Evan kanssa ottaa rauhallisesti ja jätimme kuusessa kiipeilyn sikseen.. ei se kuitenkaan kestäisi meidän painoa.. Sehän on vain 150cm korkeakin!

Sitten katselimme siivousta ja löhöiltiin lämpimässä :) Lisäksi lisäsimme jouluostoskauppalistaan omat toiveemme: kalaa ja kermaa. Ja 2 pussillista maitonappeja.

Niin, ja meillä on kova kilpailu perinteisen joulukissan Evan kanssa.
Kuka onkaan tämän vuoden joulukissa? :)



- Nemo & Eva




3 kommenttia:

  1. Siistiä!kyllä metsurin poika yhden joulukuusen klaaraa!IHANA kuusi,tosi kaunis.Tunnelmallista joulua teillepäin <3

    VastaaPoista
  2. voi miten pikkuinen kuusi! ihana! <3 tollanen miullekin sitten joskus omaan kämppään!

    VastaaPoista
  3. Hih, hauskaa hommaa... Kaunis kuusi! Vai joulukissakisa..
    Evahan se on..

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!