keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

NemoNemolla on ollut täällä ollessamme hieman hiljaisempia hetkiä. Luultavasti osasyyksi siihen on Evan poismeno, mutta kenties uudella paikalla on myös syynsä siihen. Onneksi täällä on ikkunalautoja, joissa voi istuskella ja bongailla lintuja! :) Lempipuuhat on täälläkin ollut vaatekaapissa makoilu sekä vessan vesihanasta juominen.
Parveke on yksi paikka, joka pelottaa ihan kauheasti! Ovi narisee kuin mikäkin hirviö ja pitää kamalaa meteliä ja ulkoa kuuluu milloin mitäkin ääniä. Useimmiten Nemo juoksee sillä samalla silmänräpäyksellä makuuhuoneen maton alle, kun parvekkeen ovi aukeaa. Voi pientä! :) Ei mitään hajua, miksi se pelkää parveketta.. Mutta vähitellen ollaan avattu parvekkeen ovea ihan vähän raolleen, niin että kenties kiinnostus herää nuuhkimaan ulkoilmaa. Niin on pikku hiljaa alkanutkin kiinnostamaan, ja välillä Nemo istuu oven edessä kurkkimassa parvekkeelle. Ihan huippua on myöskin ollut iso kirjahylly, joka on olohuoneessa ison ikkunan edessä. Siellä on ihana ottaa viltin päällä päivän nokoset ja hyvinhän sieltä myös näkee pihalle.
Välillä Nemo makaa Evan vanhassa boxissa, vessan lavuaarissa tai suihkukaapin lattialla.. Ne on paikkoja, jossa Eva tykkäsi aina olla. Silläkin on ikävä Evaa vielä silloin tällöin. Mutta onneksi ruoka on alkanut maistumaan! Nemolle ei maistunut enää ruoka Evan lähdön jälkeen.. Ei vaikka tarjoilisi kaikkia herkkuja.. Nyt on Latz- ruuat alkanut taas maistumaan. Mikä on vallan hyvä juttu! :)

Täytyy tästä varmaan lähteä tankkaamaan kissanruokavarastoa -->
Hauskaa kesän odottelua kaikille Tassuväen ystäville! :)

1 kommentti:

  1. Ihana Nemo! Hyvä, että ruoka taas maistuu. Meilläkin on tuossa parvekkeella aika "meluista", kun leikkikenttä on ihan vieressä, ja siellä on aina kova meno ja meininki, lapset ja äidit huutaa.. :)

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!