tiistai 9. kesäkuuta 2009

Kesäkivaa

Tervehdys, kaikki kaukaiset ja vähemmän kaukaiset karvaiset kaverit!

Uutisia Kissojen Valtakunnasta: Meitä on nyt kaksi! KAMMOTTAVAKSI!

Eli, Tassutellen Team pahoittelee taukoa, kun en minäkään ole touhuiltani ehtinyt kirjoitella tassukuulumisia omaan blogiini. Mietin, että pitäisikö tuolle riiviölle tehdä oma blogi... *miettii*

Nemo asteli häntä pystyssä taloomme 15.5.2009. Emäntä ei ollut silloin paikalla, vaan Kisumumma auttoi isäntää tänä suurena päivänä. Siinä se tassutteli, sellainen pieni tiikeri, ja minä katselin olohuoneen lasioven takaa. Meidät piti pitää silloin vielä erillään, koska... Se vaan oli viisasta!
Pari yötä meni erillään, ja sitten tutustuttiin, hitaasti mutta varmasti. Kyllä karvat oli tuolloin pystyssä, ihan joka suuntaan! Nemo nukkui MINUN tietokone tuolissa, ja kävin joka väliin ajamassa sen pois. Näytin juuston paikan. Sillä on niin terävät kynnet, ja se puree. Ei ihan niin pehmoinen leikkikaveri, mitä ensiksi luulin. Nyt se on jo ihan hyvin oppinut talon tavoille, oli kyllä alkuun liian kiinnostunut tietokoneen johdoista yms. sähköisistä piuhoista. Mutta emäntäkin näytti tuolloin juuston paikkaa, eikä se pahemmin enää ole niissä roikkunut heti, kun silmä välttää. Välistä tuntuu, että pienellä on liikaa energiaa, pitäisi aina leikittää se iltaisin väsyksiin, että se nukahtaisi hyvin.
Ja minkä ruokamäärän se syö!! Näkisittepä! Minä käyn aina nuolemassa ruuasta kastikkeet, niin tuo popsii kaikki pöperöt MINUNKIN lautaseltani! Miau.
Joo, tiedän.

Mutta nyt jo pestään toisiamme samassa tuolissa :) On Nemo ihan kiva, kunhan se hieman kesyyntyy ensiksi, meitä kun on vain yksi kissa. Nemo on tiikeri. Mutta minä olen Ihanin Kissa!

Käytiin ulkona yhdessä ensimmäisen kerran tuossa pari viikkoa sitten. En juurikaan tykännyt, liikaa hälyä oli, ja Nemo piti kamalaa ääntä! Ja nuo vaan ottivat kuvia.

Tassuilua on tullut tässä viime kuukausina paaaaljon paljon.
Kivaa kesää kaikille!

- Eva Touhutassu & Nemo Vauhtiviiru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi!