torstai 12. tammikuuta 2012

Koiruuden joulu


Roopen seitsemäs joulu on takana, ja tässä pari kuvaa siitä, miten hän vietti joulunsa ;) Roope on aina tykännyt avata itse omat pakettinsa - ihan pienestä pitäen. Se nuuskuttaminen, ja paperin repiminen on niin kovin jännää ja mielenkiintoista. Toistenkin lahjojen avaaminen on mielipuuhia, jos siihen saa luvan. Yleensä kyllä saakin! Parhainta on katsella sitä, miten koira nauttii yhdessäolosta, ja on mukana menossa ja touhussa muiden mukana. Onneksi se ei ole koskaan mennyt itsekseen hakemaan kuusen alta lahjoja ja ruvennut omin päin availemaan kenen tahansa paketteja, vaan Roope on aina kiltisti odottanut että paketit tuodaan sen eteen. Jos ei ole vielä jaettu kaikille paketteja, Roope käy itsekseen tutkimassa jokaisen pakettikasaa ja nuuhkuttaa ja tökkii kuonollaan. Varmaan koettaa arvella, mitä paketti sisältää - jos siellä olisi ruokaa.

Kun minäkin tulin käymään joulun jälkeen, avattiin Roopen kanssa yhdessä pakettini. Sitä ei tarvinnut edes kovinkaan houkutella toimintaan mukaan, vaan tiesi mistä oli kysymys. Tuossa mukissa oli ilmeisesti jotakin hyvin mielenkiintoisia hajuja - vaikka sisälsi vain teepusseja ja suklaata.Roope taisi tykätä ihanasta koira yöpaitulista, jonka sain. ;)

Roope sai joululahjaksi ensimmäisen sadetakkinsa :)

Tapanin päivänä kävimme ulkoilualueella, meren rannalla. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen, silti lumesta ei näkynyt jälkeäkään. Roopella on iso punainen narullinen fleksi, jossa on ainakin 5metriä narua, joten uiminenkin onnistui (tai oikeastaan kahlaaminen - oli sää kuin sää, Roope haluaa välttämättä kahlata). Ulkoilualueella koirien pitäminen vapaana oli kiellettyä, ja tuskin oltais muutenkaan uskallettu pitää sitä vapaana, sillä on oma tahto mennä ja köpötellä miten haluaa. Joskus se pysyy tarpeeksi lähettyvillä, ettei tarvitse huolestua sen pinkovan jonkun jäniksen perään pöheikköön. Näinkin yleensä vain Sipoon metsässä.

6 kommenttia:

 1. Aww ihanaa että se avaa omat pakettinsa!

  VastaaPoista
 2. Minä sain saman paidan joululahjaksi :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!!! Kivoja paketteja availitte Roopen kanssa, ja upea on Roopen uusi asu.

  VastaaPoista
 4. Roope kiittää! :) ja emäntä myös.
  Tämä koiruus tykkää availla paketteja, ja varsinkin joulupaketteja ;)
  Tuo paita on mun lemppari tällähetkellä :D

  VastaaPoista
 5. Hurtan välineet on mun mielestä parhaita,hyvännäkönen sadetakki.Olis varmaan Wikillekin kätevä.Tosin mä luulen,että Wikillä pitäs olla semmonen käsikarvamalli,eli pitäs olla ne "hihat" :)
  Wiki avaa kans paketit,avas myös tyttöjen paketit suurella riemulla,kun ne ei tajunneet....
  Roopelle terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! :)
   Voi tytsyjä, kun eivät tajunneet avata itse pakettejaan :D No, Wiki opettaa!

   Poista

Jätä tassunjälkesi!