tiistai 13. tammikuuta 2009

Tänään...!

Hohhoijaa..

*haukotus*

Tänään katseltiin Indiana Jonesia, kadonneen aarteen metsästäjät elokuvaa :)
Oli hurjaa. Minä kyllä kyllästyin jo puoli vaiheessa elokuvaa, ja menin nukkumaan boksiini.
Näin makeaa unta maksamakkarasta... hmmm
On ollut oikea laiskottelupäivä tänään... Ja oikeastaan eilenkin.. ja jos tarkemmin mietin, niin olen ollut aika kissamainen viime viikonkin.. Kai se johtuu siitäkin, kun emäntä on ollut hieman kipeänä. Silloin kyllä yritän viihdyttää, jos joku on kipeänä. Tänäänkin hyppäsin sänkyyn ja kehräsin, ja näytin söpöltä. Opettelen vielä täppäystä. Haluan olla siinä mahdollisimman hyvä. ^^ Emäntä tykkäsi, ja sain paljon rapsutuksia. Pyykkäsimme tänään myös, ja minä olin heti vahtimassa, että kaikki sujuu hyvin. Vahdin ihan kissana meidän lattia viemäriä, josta kuului ääniä, kun pesukoneen pesuvesi virtasi putkissa. Joskus kiipeän pyykkitelineelle lepäämään, se on hieman erilaista. Kannatan kokeilua, arvon kissa-ystävät! :)(Kuva on sitten vanha, ja se on otettu minusta viime talvena, kun emäntäni löysi minut pyykkäämästä. Asuimme silloin vielä kahdestaan Vantaalla. )


Ei kyllä, pitää ihan luoda oma kuva-albumi tänne. Sinne voin sitten järjestää kaikki upeat omat kuvani, oikeaan järjestykseen, jota te lukijat voitte käydä ihailemassa.


Hohhoijaa!

Nyt tassuttelen tästä kyllä takaisin nukkumaan.
Hyvää yötä, arvon lukijat!

1 kommentti:

  1. wauuu..mitä pesukone kuvia!minä tapasin tuolla pohjoisessa kissan,joka vallan piti majaa saunan lauteilla,siitä on kuva facebook-kansiossani.Wiki lähettää terveisiä ja tassutuksia!

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!