tiistai 27. tammikuuta 2009

Kissakirja nro.1


Pistin postiin tilaukseen kissakirjan emännälleni. :)

Kirjan nimi on "Ymmärrä kissaasi, 100 keinoa". En tietenkään mitenkään vihjailevasti sitä ostanut, mutta kuitenkin. Näin kissakielellä. "Mijou".
Niin, ja tänään jäin jumiin tv-tason ja seinän väliin. Oli tukalat oltavat. Muttakun etsin katinkultaa, jota sijaitsi kirjahyllyn alla! Perinteinen pylly pystyssä - onkimisliike ei tuottanut tulosta, joten kokeilin kiertää hyllyjen taakse. Emäntäni ihmetteli kauheasti, mitä ihmettä olen tekemässä?! Kaikkien johtojen seassa siellä yritin onkia. Siellä oli liian ahdasta - joten kokeilin vielä yhtä temppua : pitkän tv-tason kautta! Jos siellä olisi salakäytävä!!! Jäin kyllä heti kättelyssä kiinni navasta alaspäin, ja keikuin siinä hetken takajalat ja häntä näkyvissä pää ylösalaisin.. Tiukkaa teki, kyllä niin tiukkaa, kunnes vihdoin pääsin tason ja seinän väliin. Emäntäni oli valitettavasti päässyt näkemään tätä valitettavan tapahtumarikasta tempausta, jota ei edes pitänyt tapahtua.. Olenkohan minä lihonnut?! Emäntäni nauroi kaksin kerroin, kun näki kissan rimpuilevan ylösalaisin tv-tason ja seinän välissä, jumissa, vain että häntä ja kaksi somaa takatassua oli näkyvissä, pitäen kovaa meteliä. Eikä se vielä mitään, vaan kökötin siellä jumissa, kun hän huusi vielä isännänkin katsomaan tätä niin hassua näkyä. Pah.

Valitettavaa, varsin valitettavaa.
Ja katin kullaksi osoittautuikin pelkkä kynä. Pelkkä lyijykynä.. Mutta toisaalta, kynät ovat kyllä aika mielenkiintoisia.

Niin, ja tästä ei sitten puhuta kenellekään. Teidän on tehtävä kissanlupaus. Siis sellainen, joka pitää.


Ja nyt omistaudun pitkälle tuhinalle.
-Eva.5 kommenttia:

 1. Very unique blog.
  I like your cat.
  Fantastic pictures.


  Please visit:
  http://funfree-bali.blogspot.com

  Keep blogging.
  Happy days.

  VastaaPoista
 2. Thank you. Our cat is unique. :)

  VastaaPoista
 3. Voi Eva, sinun kanssa! Sulle aina sattuu ja tapahtuu.Mutta mitäs nyt, osaatkos englantia, kun joku englanniksi kehuu hauskoja sivujasi ja upeita kuviasi. Tuleekohan sinusta viel kuuluisuus?? ;)

  VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!