lauantai 14. maaliskuuta 2009

Evan syntymäpäivät



Heräsin jo aamulla varhain, tietäen että tänään tapahtuisi jotakin jännää. Kummallinen kutina vaivasi. Jokin SUURI yllätys KISSAN KOKOISIN KIRJAIMIN tulisi esille tämän päivän aikana.
Olinkin hieman pallo hukassa koko aamupäivän, kun emäntä hääräsi joka paikassa. Kummallista touhua. Kesken makeiden unieni tullaan herättelemään ja tönimään, ja höpistään joistakin syntymäpäivistä! Mikä se sellainen oikeen on?
Pian olohuoneen täytti makoisa kakun tuoksu. Hmm, saisinkohan minäkin maistella.
Pian soi ovikello, ja minun täytyi nousta katsomaan, kuka sieltä oikein tulisi sisälle. Niinpä hyppelin arvokkaasti kirjahyllyn päältä alas, ja suunnistin tietävänä suoraan eteiseen. Kisutätihän se siellä! Haa, sillä on kassi mukana! Toi siis minulle jotain! :) Menin haistelemaan kenkiä, jos niissä olisi muiden kissojen lähettämiä viestejä. Arvon Nöpö-herra oli jättänyt viestin, jossa kertoi ettei päässyt tulemaan. Höh. Oli kuulemma hieman kipeänä. Jätin viestin "parane pian"- vietäväksi takaisin.

Ja sitten alkoi hälinä ja huiske!
Juoksentelin innoissani pitkin huoneistoa, ja pörhistelin häntääni kuin mikäkin kujakissa! Kohta se jännä juttu tapahtuu, sellainen olo oli hännässä asti!
Kisutäti oli tuonut minulle höyhenviuhkan! Voi, miten siitä tykkäsinkään! Piti kuitenkin ottaa hieman rauhallisemmin, että töyhtöviuhka säilyisi jonkun aikaa edes..




Sitten sain kaikennäköisiä kivoja lahjoja!!!

Ja yhden herkullisen hajuisen ruoka-annospussin. Nam, Kisutäti tiesi lempiruokani; KALAN.
Taisi sisältää lohta, ja muita meren herkkuja. Oli muuten todella hyvää.
Sitten siirryttiin pääruokaan, eli "kakkuun".
Se oli herkkua. Vadelmia ja kaikkea siinä oli.



Sitten rupateltiin, ja syötiin ja rupateltiin hieman lisää. Oli oikein hauskaa :)




Tässä osa päivän saldosta! Kiitän lahjoista, joita annoitte anteliaasti.

Kaiken kaikkiaan oli todella kivat synttärit. Vuosia tuli täyteen vasta 2, mutta silti minusta tuntuu, että olen nuoreen ikääni nähden saanut kokea kaikenlaista ja matkustella ympäri maailmaa. Seuraavaksi voisinkin suunnitella seuraavaa matkaa :) Sitten olikin aika ruveta päiväunille taas. Aikamoinen päivä. Mijau!

Kissa kiittää.

-Eva

2 kommenttia:

  1. Kiitokset, Eva, kun sain olla mukana synttäreillä.Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  2. Voi onnea EVA!meidän lahja tulee nyt auttamattomasti myöhässä,en edes tiennyt synttäreistä.hienoja lahjoja,hauskan näköset juhlat."Oi jospa oisin saanut olla muuukaaaanaaa..."<-laulaa Wiki...

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!