sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

*purrrr*

Heips,

Eva täällä taas. Minulla on tylsää, voi tassu vieköön, niin tylsää että huh huh. Mikään ei jaksa kiinnostaa. Ihmisetkin huomauttelevat että "Eva! senkin pallero!" jne, minkäs sille voi, jos ei ole mitään tekemistä. Ei jaksa edes kissailla. Aurinkokin paahtaa niin että vähän heikompi kissa varmasti sulaisi möhnäksi hetkessä. Haluaisin päästä ulkoilemaan. Metsästyskausikin alkaa pian, kaikenlaisia lentäviä ötököitä ja lintuja on ilmassa. Voi miten jännää. Mutta toistaiseksi pitää vaan odottaa, ja odottaa, ja löhötä, ja en jaksa! haluan seikkailla maailmalla! haluan rikkoa ennätyksiä! haluan tehdä asioita joita kissat eivät ennen ole tehneet!

....Olenkin tässä miettinyt alkavaa kesää (ja monia muita asioita, olenhan sentään löhönnyt koko viikon) ja suunnitelmiani sitä kohtaan. Mielestäni asioita on paras suunnitella etukäteen. Tässä siis lista kesäsuunnitelmistani:

1. Kierrän maailmaa.
2. Käyn Yyterissä ottamassa aurinkoa
3. Käyn useasti ulkona
4. Syön Sheba-aterioita
5. Seikkailen
6. Pidän grillijuhlat
7. Kokeilen vesihiihtoa
8. Olen hilpeänä
9. Vierailen kissa-ystävieni luona

Ja varmasti lista vain suurenee ajan myötä. En pidä keväästä yhtään (kuten voitte edellisestä merkinnästä päätellä) ja toivonkin että se päättyisi pian. Nämä viime päivät kun ovat olleet niin mielettömän tylsiä ja väsyttäviä. Edes häntää ei jaksa heiluttaa.

Kesää odotellen,

Eva

2 kommenttia:

  1. Voi sinua, Eva, että on NOIN tylsää, mutta hyviä suunnitelmia sinulla on. :)

    VastaaPoista
  2. Eva, käyppäs kurkkaamassa blogissani, siel on sinulle jotain. :)

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!