tiistai 17. maaliskuuta 2009

ulkoretki & pesuhetki

Hei taas,

Päivä alkoi varsin mukavasti, nukuin, söin, nukuin, söin, leikin, yms. Kissailin ihan täysillä. Leikin viuhkalla ja vietin paljon aikaa juustossa (kuten kuvassa näkyy) ja sitten minulle ilmoitetaan että tänään voitaisiin käynnistää "kissa kinokseen" -projekti. Mikäs se sellainen on? Kissa? Kinokseen? Ulosko? Hui kauhistus! Siellä on vettä ja kaikkea!

Päivä alkoi varsin mukavasti, nukuin, söin, nukuin, söin, leikin, yms. Kissailin ihan täysillä. Leikin viuhkalla ja vietin paljon aikaa juustossa (kuten kuvassa näkyy) ja sitten minulle ilmoitetaan että tänään voitaisiin käynnistää "kissa kinokseen" -projekti. Mikäs se sellainen on? Kissa? Kinokseen? Ulosko? Hui kauhistus! Siellä on vettä ja kaikkea!...Noh, olinhan minä halunnut jo pitkään päästä ulkoilemaan. Aurinkokin paistoi, joten mikäs siinä. Aluksi kyllä jännitti varsin huimasti, pingoin edestakaisin aivan pallona. Noh, pistettiin sitten valjaat päälle, ja avattiin ulko-ovi. Kohti uusia seikkailuja! ajattelin... Mutta pihalle päästyämme huomasin että siellä olikin varsinainen koiran, EIKÄ KISSAN -ilma. Oivoivoi. Hetken siinä tassuttelin ja tulin siihen tulokseen että ei näin. Tassut märkänä, kuono märkänä, ja häntä märkänä lumesta ja loskasta. Ei ei ei. Pinkaisin ovelle ja vaadin sen aukaisemista. Kuten yleensä, sain tahtoni lävitse. Menimme sisälle. Seurasin tuttuja hajuja pitkin kotiovelle. Astuimme sisään. Ajattelin mennä torkuille noin rankan päivän päätteeksi, mutta ei, minulle ilmoitettiin että nyt olisi kissan pesuhetki! juurihan minä kävin tuulettumassa tuolla viileässä, karvapallo vieköön! ei nyt mitään pesuhetkeä! ....Ja arvatkaa vaan kuinka kävi. Onneksi sentään pääsin edes lämpimään suihkuun tälläkertaa. Käytimme myös kissa-shampoota jotta turkkini näyttäisi entistä upeammalta!


Suihkun jälkeen minut kuivattiin pyyhkessä, siinä kesti ikuisuus, ja lopulta pääsin vapaaksi. Ensin tietenkin peseydyin ja nautin muutaman kissaherkun. Ja vielä muutaman. Oli melko kurja päivä, en aio puhua ihmisille enään tänään. Onneksi illalla syödään jäätelöä ja katsotaan mielenkiintoista elokuvaa pingviineistä. Odotan sitä innolla. Nyt päiväunille.
Keväiset kissaterveiset lähettää:Eva

----------------------------------------------Eva Touhutassu™ & Tassutellen™
ylpeästi käyttävät:

:)

1 kommentti:

  1. Voi Eva pikkuinen, mitä kaikkea sinulle onkaan tänään tapahtunut, enkä ollut edes näkemässä, kun kävit ulkona.

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!