torstai 24. joulukuuta 2009

Evan hilpeät hetket + Tiikerin ensijoulu!

Noniin,

Hyvää joulua kaikille Tassutellen -blogin lukijoille, ja muillekin. Toivotamme myös hyvää uutta vuotta vaikka emme pidäkään raketeista ja niiden aiheuttamasta melusta. Täällä on joulu edennyt seuraavanlaisesti:

Nemo: Odotukseni olivat niin korkealla että ihan hännänpäässä tuntui, olin aamulla ensimmäinen hereillä! menin herättämään ihmisiä ja kehräsin *pur pur nyt on joulu! prrrr! lahjoja ja ruokaa nyt! prrrr!* ...Aika laiskasti kuitenkin heräsivät, mutta heräsivät kuitenkin. Aamupalan jälkeen avattiin ensimmäiset lahjat (kuulemma myöhemmin tulee lisää) ja niihin ei juuri lukeutunut kissatavaraa, mutta eihän se minua haitannut kun lahjapaperi on niin kivaa! Lahjanauhojakin tuli möyssättyä oikein urakalla! Ja mielestäni useiden ihmistenkin olisi hyvä välillä pysähtyä, ja miettiä joulun syvintä olemusta, ja sitä mistä joulussa todella on kyse. Joulussa ei ole kyse lahjojen antamisesta, tai saamisesta, asunnon koristelemisesta tai rahan tuhlaamisesta kaikenlaiseen hömppään, ei ei, Joulussa on kyse joulupäivällisestä!! *purr* Pöytä täynnä herkkuja laidasta laitaan! laatikkoja, kinkkua, limppua, kalaa, ja monenlaista makupalaa! Siitä pieni kissa pitää! Olen tänään jo nauttinut varsin maittavan joululounaan, silakka-aterian nimittäin, aion myöhemmin jatkaa syömistä perinteisten jouluruokien parissa. Koska tämä on ensimmäinen jouluni, aion käydä koko listan läpi! Kun mahani on täynnä, niin täynnä etten jaksa edes pöydältä alas hypätä, niin tassuilen olohuoneen nojatuolin pehmeälle viltille kerälle, kehrään, nukun, ja totean että ensimmäinen jouluni oli varsin mainio! ...Ensivuonna tosin pitää pistää vielä paremmaksi! Aion suunnitella vaikka mitä hienoa, ja kutsua myös ystäviä mukaan joulunviettoon!


Eva: Päivä alkoi hieman hitaasti, kunnes siinä heräillessä tajusin että onkin joulu! huh huh! pinko-vaihde päälle! viuh! tsiuh! vroom! Pinkoilin innoissani ympäri asuntoa, ja taisinkin saada aikaan sen että kaikki muutkin heräsivät! Mutta oli se hidasta! herääminen, aamupala, yms... Arvatkaa vaan oliko vaikea pysyä hilpeänä tuona aikana? Mutta sitten se alkoi! paljon paketteja! ihanaa rapinaa ja hilpeää tunnelmaa! Vaikka kissalahjat saapuvatkin vasta huomenna, niin oli silti kivaa. Avasin kaikki paketit varmaan 3 kertaa! nuuhkin kaikki kuoret läpi ja tutkin kaikki paperit täysin, ettei vaan mitään unohtuisi. Eikä se hilpeys tähän lopu! ulkona sataa lunta, ja tunnelma on katossa. Taidankin mennä pistämään hilpeää joulumusiikkia soimaan.... Hyvää joulua ja paljon paketteja! :)Eva & Nemo: toivotamme myös erityisen hyvää joulua rakkaalle ystävällemme Kisumummalle, sekä tietenkin Nöpölle, Lakulle, ja Töppöselle. Ja uudelle tuttavallemme pikku-Jukulle, joka vielä joulusta tietämättömänä tuhisee emon vieressä lämpimässä.

Hyvää Joulua. *purr purr*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tassunjälkesi!