perjantai 18. joulukuuta 2009

KissakuulumisiaHeipähei!

Tänne kuuluu pakkasta ja kylmää. Viime päivät olleet laiskoja, mutta yllättäviä.
Kuten kuvasta näkyy, toivat uuden lipaston meille. Se on minun! Se sopii minun väriini täydellisesti. Käytimme sitä Nemon kanssa heti kissakerrossänkynä!
Varasin toisen kerroksen itselleni. Olen siis näin talven ajaksi siirtynyt punaisesta mökistäni kerrostaloasuntoon. Se on ihana. :)
Nyt näin joulukiireen aikaan kukaan ei ole juurikaan ehtinyt meitä leikittää!
Se on tylsää, joutuu sitten omin toimin leikkimään. Löysivät jostain kaappien kätköistä sellaisen
ovikoristeen tai oviverhon. En tiedä, miksikä sitä sanovat.. mutta kuitenkin, Nemo on ollut ihan hulluna siihen, roikkunut nauhoissa, ja pureskellut niitä. Hyvä ettei koko hommeli ole irronnut liitoksistaan. Meinaan sen verran kova vauhti tuolla tiikerillä.. Se oli varsin hauskaa, kun emäntä juoksenteli ympäri asuntoa tämä ovikoriste kädessään ja ne narut laahasivat maata ja me roikuimme niiden perässä. Hihii!
Ollaan yhteisvoimin bongailtu lintuja viime päivinä, tulevat nimittäin tuohon olohuoneen ikkunan läheisyyteen, kun ulkona siinä kohdin kasvaa tuollainen iso puu. Ja sitten Nemo alkaa raapimaan ikkunaa. Se ei osaa vielä kunnolla kätkättää niille, yritän parhaani mukaan näyttää mallia. Ehkä siitä jotain oppii, tai sitten ei.
Eipä tänne juuri muuta oikein kuulu, kun syömistä ja nukkumista. Välillä painitaan Nemon kanssa niin, että kotiväki häiriintyy. Taidan tästä mennä nukkumaan, tähän aikaan vuodesta kun tuo aurinko ei juurikaan näyttäydy niin ei jaksa pysyä edes hereillä.
P.S. Mitähän me saadaan joululahjaksi?
- Eva Touhutassu

1 kommentti:

  1. Heh, Eva, voi sinua hasulia, mutta ihan hienon paikan oot löytänyt ja tiikerin raidat näyttää upeilta.
    On kova ikävä teitä.

    VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!