keskiviikko 2. joulukuuta 2009

*pörrin pörr*

Haa!

Tehokas nirsoilu on tehonnut! Tänään saimme Evan kanssa maittavan aterian, silakkaa ja riisiä! Ja voi oli hyvää! En kyllä enään syö pussiruokaa! Tästä lähtien vaadin, että minulle valmistetaan ateria joka päivä! ja monta kertaa päivässä, tietenkin. Haluaisin kokeilla erilaisia kala-aterioita, mutta myös kanaruuat kiinnostavat suuresti. Pitäisiköhän mennä kaupungille hieman kiertelemään ravintoloihin, ja sitten sen kokemuksen pohjalta päättää, että mitä söisin kotona? Ehkäpä.

Niin, ja sitten muihin uutisiin. Täällä on ripustettu seinälle (juuri tassujen ulottumattomiin, hmhp! prmph!) varsin mielenkiintoisen näköinen joulukalenteri. 24 joulusukkaa roikkuu punaisessa narussa joulu-aiheisilla pyykkipojilla. Varsin hienoa. Olemme Evan kanssa tulleet siihen tulokseen, että sukat sisältävät jotain hyvää syötävää! Mutta ei sitä tietenkään meille tarjota. Mutta hyvä on sitten, muistan tämän sitten kun minulla on uusi pussi maittavia maitonappeja tassuissani. Ette saa.

Eipä tässä sitten muuta. Ulkona on ollut niin harmaata, että on ollut pakko nukkua entistä enemmän. Täytyy vain jatkaa unta. Tulisipa lunta!

*purr purr*

-Nemo Vauhtiviiru, pieni suuri kissa joka vielä muuttaa maailmaa

2 kommenttia:

 1. Hei Eva ja Nemo!
  Kiva kun kävitte "kylässä".
  Olen Smirre ja tykkään kalasta,keitettyä seitä.
  Ja tähän aikaan vuodesta paras paikka on ikkunanlaudalla,patterin yläpuolella,siellä on niin lämmintä!

  VastaaPoista
 2. Hei, Nemo! Onpas teillä ollut jännittäviä ateria kokeiluja. :) Sinulla menee varmaan hurjasti aikaa, kun mietit, mitä kaikkea hyvää voisi syödä.
  Tiedätkö, että Jouluna ihmisillä on kaiken laisia herkkuja. :)
  Toivotaan, että pian sataa lunta.
  Terkkuja myös Evalle, ja teidän ihmisille.
  Maukasta päivänjatkoa!

  VastaaPoista

Jätä tassunjälkesi!